Alvista glas robot

Alvista glas robot

Alvista is al meer dan 20 jaar de specialist in veiligheidsglas, met name voor hardglazen deuren en puien. Ook voor bijzondere glasconstructies in hard- en/of gelaagd glas en brandwerend glas kunt u bij Alvista terecht. Tevens is Alvista gespecialiseerd in entreesystemen zoals automatische schuifdeuren en draaideurautomaten.

Alvista glas robot machinehoes

Wij hebben in opdracht van Alvista een machinehoes mogen maken voor hun glasrobot. Deze op maat gemaakte hoes is gemaakt voor maximale bescherming tegen stof, vuil en andere bedreigingen voor de machine. Door het gebruik van onze hoes kan Alvista erop vertrouwen dat hun glasrobot in optimale staat blijft, wat resulteert in een langere levensduur van de glasrobot.

De machinehoes is voorzien van geschilderde reclame. Hierdoor is heeft de machinehoes een mooie en herkenbare uitstraling. Aan de achterzijde van de machinehoes is een rits gemaakt. Wel zo makkelijk voor monteren en demonteren van de hoes.

Alvista glas robot hoes


Terug
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op