Isolatiezeilen betoncentrale

Isolatiezeilen betoncentrale

Voor VBI heeft Albers Zeilmakerij B.V. isolatiezeilen mogen leveren voor de betoncentrale. De isolatiezeilen worden gebruikt om na het storten van het beton de betonbaan af te dekken en te isoleren. Een goed isolatiezeil is van belang om ervoor te zorgen dat het beton niet te hard droogt en dat de warmte niet verloren gaat. De zijkanten van het isolatiezeil is voorzien van een rode strook pvc. Hierdoor valt het goed op en wordt voorkomen dat medewerkers over de hoeken van de betonbaan gaan lopen, wat behoorlijke gevolgschade kan veroorzaken. Albers Zeilmakerij is de huisleverancier van VBI. Zo leveren wij bijvoorbeeld ook geïsoleerde industriegordijnen.

VBI is een producent van innovatieve prefab vloersystemen. Samen met aannemers, constructeurs, architecten en projectontwikkelaars werken ze dagelijks aan veiligere, slimmere en duurzamere oplossingen voor de bouw.

Isolatiezeilen betoncentrale


Terug
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 30 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op