LDL Bulkhandling

LDL Bulkhandling

LDL Bulkhandling ontwerpt en produceert grote én kleine maatwerk installaties voor het verwerken van droge stoffen. Dan kunt u denken aan de transport, opslag of bewerking van zand of kleikorrels. Met installaties van LDL Bulkhandling kunt u mengen, doseren, zeven, filteren en meer. Zo kunt u uw eindproduct zo goed mogelijk produceren. Voor het onderhoud aan deze machines kan LDL Bulkhandling u ook ontzorgen. Door goed en preventief onderhoud waarborgt LDL Bulkhandling veiligheid en wordt milieuschade voorkomen.

In opdracht van LDL Bulkhandling heeft Albers Zeilmakerij een machinehoes gemaakt. Zo kan de machine veilig en netjes vervoerd en opgeborgen worden. Wij hebben de machinehoes voorzien van de huisstijl en het logo van LDL Bulkhandling. De ringen en de pvc-oprolriem op de hoeken van de machinehoes zorgen ervoor dat deze strak kan worden getrokken rond de betreffende machine.

 

LDL Bulkhandling


Terug
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op