Project Moos

Project Moos

MOOS staat voor meer dan alleen het bouwen van comfortabele huurwoningen; het is een visie die zich richt op het creëren van duurzame en inclusieve leefomgevingen.

MOOS streeft ernaar om niet alleen woningen te bouwen, maar complete buurten te transformeren en te vernieuwen. Met een focus op circulair bouwen en innovatie willen zij bijdragen aan een betere toekomst voor iedereen. MOOS zet zich in voor een gezonde mix van wonen, werken, recreëren en ontspannen in hun projecten, waarbij ze streven naar een optimale balans tussen mens, milieu en maatschappij.

In opdracht van MOOS heeft Albers Zeilmakerij op maat gemaakte beschermhoezen mogen leveren voor de modulaire woningen van MOOS. Deze beschermhoezen zorgen ervoor dat de modulaire woningen worden beschermd tegen vuil, stof, wind en regen. Dit is met name van belang tijdens de opslag en het transport van de woningen.

Deze beschermhoezen zijn gemaakt van pvc-zeil, het zeil is sterk en kan allerlei omstandigheden aan. De hoezen worden tijdens meerdere productieprocessen gebruikt en zijn (indien gewenst) aanpasbaar aan meerdere maten van modulaire woningen. Op de kopse kant is de hoes voorzien van haken en trapezekoord. Hierdoor kan de beschermhoes eenvoudig gemonteerd en gedemonteerd worden.

Wilt u uw product of iets anders ook voorzien van een beschermhoes, of heeft u speciale wensen? Neem dan contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

 

Project MOOS1

ProjectMoos1


Terug
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op