Schuifzeilen Rusty Stitches

Schuifzeilen Rusty Stitches

Voor Rusty Stitches hebben wij een trailer mogen voorzien van nieuwe schuifzeilen. Rusty Sticthes is bedrijf dat zich bezig houdt met ‘Motorcycle Fashion’. Het bedrijf is in 2013 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een bekend merk bij motorsportliefhebbers. Het doel van Rusty Stiches is om coole en betaalbare motormode te maken die voldoen aan de huidige veiligheidsnormen. Met de nieuwe schuifzeilen maken zetten ze hun merk nog beter op de kaart.

Albers Zeilmakerij heeft Rusty Stiches ontzorgd in het ontwerpen, beschilderen en monteren van de schuifzeilen voor deze nieuwe trailer. De wit geschilderde reclame komt goed tot zijn recht op de zwarte zeilen. Hierdoor krijgt de trailer met de nieuwe schuifzeilen een robuuste uitstraling. De mooi bestickerde vrachtwagen maakt het plaatje compleet. Ook dat kunnen wij in eigen huis. Door de contourmarkering op de trailer valt deze ook in het donker goed op, wel net zo veilig.

Het eindresultaat mag er zijn!

Schuifzeilen Rusty Stitches


Terug
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 30 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op