Transportbedrijf G.L. de Haan B.V.

Transportbedrijf G.L. de Haan B.V.

Transportbedrijf G.L. de Haan B.V. is een bedrijf, gespecialiseerd in machinetransport en- verhuizingen, exceptioneel transport, bouwtransport, rail/infra transport en heftrucktransport. Logistieke uitdagingen waarbij het aankomt op paardenkrachten, tonmeters, laadruimte én – dat vooral – inzicht en vakmanschap. Daarom ontmoet u bij transportbedrijf G.L. de Haan B.V. een team van chauffeurs c.q. autolaadkraanmachinisten met technisch inzicht en ervaring. Precies wat u nodig hebt!

Albers zeilmakerij heeft voor transportbedrijf G.L. de Haan hun 5 assige trailer voorzien van nieuwe zeilen en een mooie beplakte achterdeur. De trailer is uitschuifbaar in de breedte tot 500cm. Dit hebben wij gerealiseerd door middel van het toevoegen van verticale sluitingen. Deze op maat gemaakte zeilen zijn voorzien van een full-color reclame met een beschermende coating, waardoor ze bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Hierdoor heeft het zeil een lange levensduur.

 

Transportbedrijf G.L. de Haan B.V.1

Transportbedrijf G.L. de Haan B.V.2

Transportbedrijf G.L. de Haan B.V.3


Terug
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op