Van Den Nagel Modulaire Bouw

Van Den Nagel Modulaire Bouw

Van Den Nagel Modulaire Bouw levert onder andere energie neutrale gebouwen, die zijn ontworpen met de nieuwste technologieën. Ze streven naar duurzaamheid in elke fase van hun bouwproces. Hun sterk gestroomlijnde processen zorgen ervoor dat zij milieuvervuiling en kosten door fouten tot een minimum beperken.

Van Den Nagel Modulaire Bouw

Voor van den Nagel Modulaire Bouw hebben wij beschermhoezen mogen maken voor de transport en opslag van modulaire woningen. Van den Nagel Modulaire Bouw benaderde ons met de behoefte aan hoogwaardige hoezen die de modulaire woningen op de best mogelijke manier zouden beschermen tegen regen, wind en vuil op de bouwplaats. Onze maatwerk hoezen zijn ontworpen zodat ze perfect passen bij de unieke kenmerken van de modulaire woningen.

De hoezen zijn gemaakt van PVC en bedrukt met een goed herkenbaar logo. Aan de bovenzijde zijn de hoezen voorzien van hersluitbare kleppen. Zo kan de hoes – met het frame – eenvoudig over de modulaire woning worden geplaatst.

Van Den Nagel Modulaire Bouw maatwerk hoezen


Terug
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op