Veiligheidsregio Utrecht

Veiligheidsregio Utrecht

Veiligheidsregio Utrecht zet zich in voor een veilige en gezonde leefomgeving. Of het nu om vrijwilligers gaat of om beroeps, hun (brandweer)mensen staan 24 uur per dag klaar voor de veiligheid van mens en dier. Om overal snel én goede brandweerzorg te kunnen leveren, rukken zij uit vanaf 71 brandweerposten in de regio.

Albers Zeilmakerij heeft in opdracht van W. Mulder aanhangwagens de aanhangers van de Veiligheidsregio Utrecht mogen voorzien van nieuwe zeilen. De zeilen zijn voorzien van het logo en van het unieke nummer. Dit nummer geeft informatie over het type voertuig, uit welke veiligheidsregio die komt en welke standplaats de aanhangwagen heeft. Zo zijn ze altijd makkelijk te herkennen voor de brandweermensen.

Voor het snel en eenvoudig openmaken van de aanhanger hebben wij het zeil voorzien van ritsen waardoor deze oprolbaar zijn. Ook zijn de aanhangwagens voorzien van contourmarkering, hierdoor wordt de zichtbaarheid van het voertuig vergroot.

 

VeiligheidsregioUtrecht1

Veiligheidsregio Utrecht2


Terug
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op