Vlietjonge

Vlietjonge: vrachtwagenzeil

Ruim drie jaar geleden ontwikkelde onze klant – Netcap International – een methode waarbij het mogelijk is om een uitschuiftrailer op een zeer eenvoudige manier te overkappen. De trailer wordt hierbij voorzien van zowel een huif alsmede afdekvloer. Er wordt een dubbel railsysteem toegepast waardoor zelfs in de maximale uitgeschoven stand er rails-overlap is.

Hierdoor kan het systeem ten alle tijden op- en neergerold worden door één persoon. Ook ligt er een uitschuifbare vloer in de trailer waardoor ook het ontstane gat bij het uitschuiven afgedekt wordt. De lading ligt hierdoor beschermd tegen weersinvloeden. Een ander voordeel van dit concept is dat er een enorme tijdswinst ontstaat na het uitschuiven. In slechts een minuut tijd na het uitschuiven, kan lading van meer dan twintig meter worden afgedekt met een mooi zeil van Albers Zeilmakerij.

Vlietjonge | Vrachtwagenzeil op maat


Terug
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 30 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op