Zeilmakerij Almelo

Specials, maatwerkoplossingen en waar nodig serieproductie

Offerte aanvragen
Zeilmakerij Almelo

Recente projecten

Fijne samenwerkingen

Onderstaande klanten gingen u al voor

Logo Picnic
Logo Van Berkum Carrosseriebedrijf
Logo Waterwel
Logo 12SPRINGS Trampoline
Logo 't Stoepje
Logo Kampst Transport
Over ons

Over ons

Albers Zeilmakerij is opgericht in 1901 door de familie Albers, en destijds waren wij nog een kleine producent. Met een heldere visie én het leveren van kwaliteit zijn wij vandaag de dag al meer dan honderd jaar actief in de zeilmakerij. Het pand in Ede is 8000 m2 groot en is momenteel de hoofdlocatie van Albers Zeilmakerij. Hier worden producten ontworpen en geproduceerd, en vindt ook het grootste deel van onze werkzaamheden plaats. Daarnaast hebben we nog een vestiging in Hoogeveen, die 870 m2 meet. Dit is waar we specialistisch werk uitvoeren, en dit is tevens de plaats waar wij gestart zijn en onze lokale relaties onderhouden.

Advies op maat

Advies ontwerp

Wij specialiseren ons in hoge kwaliteit en maatwerk. De specialisten van Albers Zeilmakerij zijn daarom goed in staat om u te adviseren en te helpen bij het ontwerpen van het juiste zeil. Tijdens een adviesgesprek bespreken we de opties, gebaseerd op uw wensen. Vervolgens is het mogelijk om ons een ontwerp te laten maken. Is dit ontwerp goedgekeurd, dan sturen wij het daarna naar onze productiefaciliteit en wordt het zeil snel geproduceerd. Op die manier staan we u bij Albers Zeilmakerij bij met advies, zowel over het product als over het ontwerp. Samen realiseren wij het product dat u nodig heeft.

Neem contact op
Transport en industrie

Transport en industrie

Albers Zeilmakerij levert hoogwaardige kwaliteit transportzeilen aan een groot aantal klanten. Als u goederen gaat vervoeren is het erg van belang dat de lading in de vrachtwagen goed afgedekt is. Daarom is het belangrijk dat het zeil van hoge kwaliteit is, waardoor het zeil een stuk langer meegaat. Daarnaast is het slijtvast en blijft het zeil langer mooi, ook als het zeil veelvuldig gebruikt wordt. De meeste manieren van transport maken gebruik van een zeil. Bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om maatwerk en kwaliteit. Met onze snelle levering heeft u geen last van lange wachttijd, en kunnen uw werkzaamheden gewoon doorgaan.

Transport & Industrie

Overige producten

Zoekt u iets anders dan transportzeilen of vrachtwagen dekzeil? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres, want wij produceren namelijk ook andere soorten zeilen. Denk hierbij aan zwembadzeilen, reclame- en promotiezeilen en recreatie- en sportzeilen. Tevens bieden wij verandazeilen en schaduwdoeken aan die thuis te monteren zijn, verder behoren verkoopwagens en tennisdoeken ook tot de overige producten die wij kunnen fabriceren in onze productiehal. Zoekt u een ander soort zeil dat hier niet tussen staat? Neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek waarin wij de mogelijkheden met u bespreken.

Overige producten
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op