Albers Zeilmakerij: zeilmakerij Amersfoort

Op zoek naar een op maat gemaakt zeil in de omgeving van Amersfoort? Dan bent u bij Albers Zeilmakerij aan het juiste adres. Wij zijn een specialist op het gebied van het ontwerpen en produceren van maatwerkzeilen. Zowel particulieren als bedrijven zijn bij ons welkom: we maken zowel zeilen in kleine aantallen als in grote oplages. Doordat we alles in eigen huis ontwikkelen, kunnen we efficiënt te werk gaan en heeft u snel het zeil dat u wenst in huis.

Albers Zeilmakerij, zeilmakerij Amersfoort

Recente projecten

Fijne samenwerkingen

Onderstaande klanten gingen u al voor

Logo Picnic
Logo Van Berkum Carrosseriebedrijf
Logo Waterwel
Logo 12SPRINGS Trampoline
Logo 't Stoepje
Logo Kampst Transport
Passend advies

Passend advies

Bij Albers Zeilmakerij kunt u terecht voor allerlei soorten zeilen en bent u gegarandeerd van kwaliteit. Dit geldt zowel voor onze producten als onze service. Doordat we al meer dan honderd jaar bestaan, weten we exact wat het beste zeil is voor elke situatie. Natuurlijk zijn hierbij ook uw wensen van belang. We verwelkomen u graag in één van onze vestigingen, zodat we uw voorkeuren door kunnen nemen. Onder het genot van een kop koffie of thee laten we onze materialen zien en horen we van u wat uw wensen zijn.

In onze filialen kunnen we u direct de verschillende opties en mogelijkheden laten zien. Oriënteert u zich liever eerst telefonisch? Neem dan contact met ons op, dan kijken we wat er mogelijk is. Ook via de mail kunnen we u een eerste indruk geven en kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

Advies op maat

Onze filialen

Wilt u graag langskomen om het productieproces van dichtbij te zien en alle materialen in het echt te bewonderen? We hebben twee vestigingen, in Ede en in Hoogeveen. Ons filiaal in Ede is het grootst, maar ook in Hoogeveen kunt u een goede indruk krijgen van de wijze waarop wij te werk gaan. Ons personeel staat altijd voor u klaar en onder het genot van een kop koffie of thee nemen we graag uw vragen door.

Neem contact op
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op