Albers Zeilmakerij: Zeilmakerij Apeldoorn

Wilt u graag een specifiek zeil of een zeil op maat laten maken? Zeilmakerij Apeldoorn is gespecialiseerd in het produceren en leveren van maatwerkzeilen voor diverse branches. Kom langs in onze grootste vestiging in Ede en bespreek de mogelijkheden met onze specialisten.

Albers Zeilmakerij Apeldoorn

Recente projecten

Fijne samenwerkingen

Onderstaande klanten gingen u al voor

Logo Picnic
Logo Van Berkum Carrosseriebedrijf
Logo Waterwel
Logo 12SPRINGS Trampoline
Logo 't Stoepje
Logo Kampst Transport
Advies op maat

Vrijblijvend advies

Een transportzeil voor uw vrachtwagen of een zeil voor uw carrousel. Wat voor een zeil u ook nodig heeft, bij Albers Zeilmakerij realiseren we het allemaal. Onze 30 vakmensen staan voor u klaar om u te adviseren over de mogelijkheden binnen de maatwerkzeilen. Wij investeren veel in de kennis van onze medewerkers en door onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van een kwalitatief eindresultaat. Neem vandaag nog contact op om uw wensen te bespreken.

Advies op maat

Bezoek ons in Ede en Hoogeveen

Bent u woonachtig in Apeldoorn? Op zo’n 40 minuten afstand vindt u ons grote, moderne kantoor van 8.000 m² in Ede. Verdeeld over drie verdiepingen produceren wij alle soorten zeilen. Van unieke industriële zeilen tot schaduwdoeken op maat, het is allemaal mogelijk.

Wij heten u van harte welkom in onze vestiging in Ede. Onder het genot van een kopje koffie bespreken we samen uw wensen. Door op locatie te komen, weten we wat we van elkaar kunnen verwachten en ziet u direct waar en hoe onze zeilen worden geproduceerd.

Bent u vooral op zoek naar transportzeilen of wilt u naar ons servicepunt? Kom dan naar ons filiaal in Hoogeveen. Dit is een kleiner pand waar we een beperkt aantal zeilen produceren.

Neem contact op
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 30 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op