Albers Zeilmakerij: Zeilmakerij Arnhem

Woont u in de buurt van Arnhem en bent u op zoek naar een kwalitatief maatwerkzeil? Kom langs bij Zeilmakerij Arnhem om onze maatwerkzeilen te bespreken met onze vakmensen.

Albers Zeilmakerij Arnhem

Recente projecten

Fijne samenwerkingen

Onderstaande klanten gingen u al voor

Logo Picnic
Logo Van Berkum Carrosseriebedrijf
Logo Waterwel
Logo 12SPRINGS Trampoline
Logo 't Stoepje
Logo Kampst Transport
Advies op maat

Vrijblijvend advies

Een specifiek verandazeil, transportzeil of industrieel zeil. Albers Zeilmakerij bieden we alle soorten zeilen op maat gemaakt. U bent dus altijd verzekerd van een zeil specifiek voor uw situatie.

Advies op maat

Onze vestigingen

Bent u woonachtig in de buurt van Arnhem en bent u op zoek naar een specifiek maatwerkzeil? Kom langs in ons filiaal in Ede. We bevinden ons direct langs de A12, waardoor u binnen een halfuur op locatie bent. Door onze 8.000 m² aan ruimte is het zeker de moeite waard om langs te komen. Het is onze grootste locatie waar we ook alle soorten zeilen produceren.

Ons tweede filiaal bevindt zich in Hoogeveen en is iets kleiner. Hier specialiseren we ons vooral in transportzeilen en particuliere zeilen. Dus bent u hier vooral naar op zoek? Vanuit Arnhem is het zo’n anderhalf uur rijden. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om zelf het zeil op te halen, kunnen wij het zeil bezorgen op de gewenste locatie.

Neem contact op
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op