Zeilmakerij Assen

Specials, maatwerkoplossingen en waar nodig serieproductie

Offerte aanvragen
Zeilmakerij Assen

Recente projecten

Fijne samenwerkingen

Onderstaande klanten gingen u al voor

Logo Picnic
Logo Van Berkum Carrosseriebedrijf
Logo Waterwel
Logo 12SPRINGS Trampoline
Logo 't Stoepje
Logo Kampst Transport
Over ons

Over ons

Albers Zeilmakerij is opgericht in 1901 door de familie Albers, en was destijds nog een kleine producent. Inmiddels zijn we dankzij een heldere visie én het leveren van kwaliteit al meer dan honderd jaar actief in de zeilmakerij. Het productiepand in Ede is 8000 m2 groot en geldt momenteel als de hoofdlocatie van Albers Zeilmakerij. Hier worden producten ontworpen en geproduceerd, en vindt ook het grootste deel van onze werkzaamheden plaats. Ook hebben we nog een vestiging in Hoogeveen, die 870 m2 groot is. Hier voeren we specialistisch werk uit, en dit is tevens de plaats waar wij gestart zijn en onze lokale relaties onderhouden.

Advies op maat

Advies ontwerp

Wij specialiseren ons in hoge kwaliteit en maatwerk, waardoor onze medewerkers goed in staat zijn om u te adviseren en mee te kijken bij het ontwerpen van het juiste zeil. In een adviesgesprek bespreken we de opties en komen we er achter wat uw wensen zijn. Daarna is het mogelijk om ons een ontwerp te laten maken, en zodra dit ontwerp is goedgekeurd kunnen wij het naar onze productiefaciliteit sturen. Hierdoor wordt het zeil dus snel geproduceerd. Op die manier zorgen wij ervoor dat u bij Albers Zeilmakerij met advies over zowel het product als het ontwerp wordt bijgestaan. Zo maken we samen het product dat u nodig heeft.

Neem contact op
Transport en industrie

Transport en industrie

Albers Zeilmakerij levert hoogwaardige kwaliteit transportzeilen aan onze klanten. Als u goederen gaat vervoeren is het erg belangrijk dat de lading in de vrachtwagen goed beschermd is en om die reden is het wel zo fijn als het zeil van hoge kwaliteit is. Hierdoor zal het zeil een stuk langer meegaan. Ook is het slijtvast en blijft het zeil langer mooi, zelfs wanneer het zeil heel veel gebruikt wordt. Veel vormen van transport maken gebruik van zeilen en bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om maatwerk en kwaliteit. Dankzij onze snelle levering heeft u geen last van lange wachttijd, waardoor uw werkzaamheden gewoon door kunnen gaan.

Transport & Industrie

Overige producten

Heeft u iets anders nodig dan transportzeilen of vrachtwagen dekzeil? Dan bent u bij ons natuurlijk ook aan het juiste adres, want wij produceren namelijk ook andere soorten zeilen. Denk hierbij aan zwembadzeilen, reclame- en promotiezeilen en recreatie- en sportzeilen. Tevens bieden wij verandazeilen en schaduwdoeken aan die thuis te monteren zijn en behoren verkoopwagens en tennisdoeken ook tot de overige producten die wij kunnen fabriceren in onze productiehal. Zoekt u een ander soort zeil dat hier niet tussen staat? Neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek waarin wij de mogelijkheden met u bespreken.

Overige producten
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op