Albers Zeilmakerij: zeilmakerij Deventer

Bent u woonachtig of werkzaam in de omgeving Deventer? En bent u op zoek naar een zeilmakerij? Neem dan eens een kijkje bij Albers Zeilmakerij, wij zijn specialisten op het gebied van maatwerkzeilen en hebben meer dan honderd jaar ervaring. Zowel particulieren als bedrijven zijn bij ons welkom en dat maakt ons uniek. Wat voor zeil u ook wenst en hoeveel u er ook wil laten maken: bij Albers Zeilmakerij kunt u terecht.

Albers Zeilmakerij, zeilmakerij Deventer

Recente projecten

Fijne samenwerkingen

Onderstaande klanten gingen u al voor

Logo Picnic
Logo Van Berkum Carrosseriebedrijf
Logo Waterwel
Logo 12SPRINGS Trampoline
Logo 't Stoepje
Logo Kampst Transport
Passend advies

Persoonlijk advies

Bij Albers Zeilmakerij geven we altijd persoonlijk advies. Wat het beste zeil is voor de ene partij, is dat namelijk niet voor de andere. We verwelkomen u graag in één van onze vestigingen om uw wensen door te nemen en u een passend en persoonlijk advies te geven.

Bij ons bent u gegarandeerd van kwalitatieve informatie. Ons bedrijf is opgericht in 1901 en de ervaring en expertise die we sindsdien hebben opgedaan, is telkens weer doorgegeven. Het hoge niveau ziet u terug in ons advies, in de productie én de vervaardiging van de zeilen zelf.

Kom langs en we maken graag kennis met uw wensen voor een zeil. Nadat we uw voorkeuren hebben doorgesproken en u akkoord heeft gegeven, gaan we direct voor u aan de slag.

Advies op maat

Onze filialen

We verwelkomen u graag in één van onze filialen, we hebben zowel een vestiging in Ede als in Hoogeveen. Vanuit Deventer is onze vestiging in Ede eenvoudig aan te rijden, ons filiaal ligt direct naast de A12. Tevens is dit onze grootste vestiging, maar ook in Hoogeveen kunt u terecht en zien hoe wij te werk gaan. Ons personeel staat altijd voor u klaar en onder het genot van een kop koffie laten we u graag zien wat er allemaal mogelijk is.

Neem contact op
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 30 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op