Zeilmakerij Drenthe

Albers Zeilmakerij Drenthe is de toonaangevende zeilmakerij in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van op maat gemaakte zeilen voor diverse branches. Als u op zoek bent naar een specifiek zeil of een zeil op maat, hoeft u niet verder te zoeken. Wij zijn de experts op dit gebied en hebben een leidende positie in heel Nederland. Zeilen welke wij produceren zijn onder andere schuifzeilen, industriële zeilen, tennisdoeken, reclame- en promotiezeilen en transportzeilen. Daarom zijn wij ook graag uw zeilmakerij in Drenthe! Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden voor zeilen van hoge kwaliteit.

Offerte aanvragen
Zeilmakerij Drenthe

Advies zeilen op maat

Heeft u een speciaal project in gedachten en wilt u weten wat er mogelijk is? Albers Zeilmakerij denkt graag met u mee. Neem contact met ons op of kom langs in één van onze vestigingen in Ede of Hoogeveen. Onze vestiging in Hoogeveen is ideaal voor klanten uit het noorden, terwijl ons filiaal in Ede centraal gelegen is aan de A12 en eenvoudig bereikbaar voor bezoekers uit de rest van Nederland. Beide vestigingen herbergen alle processen om zeilen op maat te maken, inclusief een eigen naaiafdeling en montageplek. Ons bedrijf beschikt zelfs over eigen transport en een reclameafdeling, waardoor wij de ideale partner zijn voor grootschalige zeilproductie. Met onze jarenlange ervaring en expertise bieden wij altijd een passend advies.

Offerte aanvragen

Vraag offerte aan

Bereken globaal een prijs voor uw zeilen. Vul de onderstaande velden in en vraag vrijblijvend een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Al meer dan 100 jaar zeilmakerij

De geschiedenis van Albers Zeilmakerij gaat terug naar 1901, toen de eerste bedrijfsactiviteiten begonnen, zij het kleinschalig en met andere materialen dan tegenwoordig. Dit legde echter de basis voor het bedrijf dat Albers Zeilmakerij vandaag is. Met meer dan 30 medewerkers en twee vestigingen heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een onderneming waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Ondanks de mogelijkheid van serieproductie, blijft advies op maat voor zeilen ons uitgangspunt. De mogelijkheden in zeil op maat zijn dan ook eindeloos!

Gerelateerde projecten

Zeilen Drenthe nodig? Albers Zeilmakerij!

Als zeilmakerij regio Drenthe staan wij graag voor u klaar en denken we graag mee voor het beste resultaat. Bent u op zoek naar een zeil op maat of een bedrijf dat serieproductie realiseert? En wilt u graag wat informatie voordat u een afspraak maakt? Neem dan snel een kijkje op onze FAQ-pagina. Het inschatten van de kosten voor een zeil op maat kan voor velen lastig zijn. Zodra wij uw wensen kennen, kunnen we snel en eenvoudig berekenen wat dit kost. Neem gerust contact op met Albers Zeilmakerij voor een vrijblijvende offerte; uw zeilmakerij in Drenthe en omgeving!

Offerte aanvragen

Onze producten

Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op