Zeilmakerij Emmen

Specials, maatwerkoplossingen en waar nodig serieproductie

Offerte aanvragen
Zeilmakerij Emmen

Recente projecten

Fijne samenwerkingen

Onderstaande klanten gingen u al voor

Logo Picnic
Logo Van Berkum Carrosseriebedrijf
Logo Waterwel
Logo 12SPRINGS Trampoline
Logo 't Stoepje
Logo Kampst Transport
Over ons

Over ons

Albers Zeilmakerij is opgericht door de familie Albers in 1901, toen nog als een kleine producent. Met onder meer een heldere visie én het leveren van kwaliteit zijn wij momenteel al meer dan honderd jaar actief in de zeilmakerij. Het grote pand in Ede telt zo’n 8000 m2 en doet momenteel dienst als de hoofdlocatie van Albers Zeilmakerij. Op deze locatie ontwerpen en produceren wij onze producten en vindt ook het grootste deel van onze werkzaamheden plaats. Ook hebben we een vestiging in Hoogeveen, die zo’n 870 m2 groot is, waar we specialistisch werk uitvoeren. Dit is tevens de plaats waar wij onze lokale relaties onderhouden, omdat ons familiebedrijf in deze omgeving gestart is.

Advies op maat

Advies ontwerp

Wij zijn gespecialiseerd in hoge kwaliteit en maatwerk. Onze medewerkers zijn dus erg goed in staat om te adviseren en mee te kijken bij het ontwerpen van het juiste zeil. Tijdens een adviesgesprek bespreken we de opties en komen we er achter wat uw wensen zijn. Vervolgens is het mogelijk om door ons een ontwerp te laten maken, en zodra dit ontwerp is goedgekeurd kunnen wij het naar onze productiefaciliteit sturen. Hierdoor wordt het zeil dus al snel geproduceerd. Zo zorgen wij ervoor dat u bij Albers Zeilmakerij met advies over zowel het product als het ontwerp wordt bijgestaan. Op die manier maken we samen het product dat u nodig heeft.

Neem contact op
Transport en industrie

Transport en industrie

Aan onze klanten leveren wij hoge kwaliteit transportzeilen. Als u goederen gaat vervoeren is het van belang dat de lading in de vrachtwagen goed beschermd is. Om die reden is het prettig als het zeil van hoogwaardige kwaliteit is. Het zeil zal dan een stuk langer meegaan. Daarnaast is het slijtvast en blijft het langer mooi, ook wanneer het zeil veel gebruikt wordt. Bij veel vormen van transport wordt er met zeilen gewerkt, en bij ons bent u aan het goede adres voor maatwerk en kwaliteit. Met onze snelle levering heeft u geen lange wachttijd als u een nieuw zeil nodig heeft waardoor uw werkzaamheden gewoon door kunnen gaan.

Transport & Industrie

Overige producten

Zoekt u iets anders dan transportzeilen of vrachtwagen dekzeil? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres, want wij produceren namelijk ook andere soorten zeilen. Denk hierbij aan zwembadzeilen, reclame- en promotiezeilen en recreatie- en sportzeilen. Tevens bieden wij verandazeilen en schaduwdoeken aan die thuis te monteren zijn.  Verkoopwagens en tennisdoeken behoren ook tot de overige producten die wij kunnen fabriceren in onze productiehal. Zoekt u een ander soort zeil dat hier niet tussen staat? Neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek waarin wij de mogelijkheden met u bespreken.

Overige producten
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op