Zeilmakerij Groningen

Specials, maatwerkoplossingen en waar nodig serieproductie

Offerte aanvragen
Zeilmakerij Groningen

Recente projecten

Fijne samenwerkingen

Onderstaande klanten gingen u al voor

Logo Picnic
Logo Van Berkum Carrosseriebedrijf
Logo Waterwel
Logo 12SPRINGS Trampoline
Logo 't Stoepje
Logo Kampst Transport
Over ons

Zeilmakerij Groningen

In 1901 is Albers Zeilmakerij opgericht door de familie Albers, toen nog als een kleine producent. Dankzij een heldere visie én het leveren van kwaliteit zijn wij inmiddels al meer dan honderd jaar actief in de zeilmakerij. Ons pand in Ede is zo’n 8000 m2 groot en geldt momenteel als de hoofdlocatie van Albers Zeilmakerij. Hier ontwerpen en produceren wij onze producten en vindt ook het grootste deel van onze werkzaamheden plaats. Daarnaast hebben we een vestiging in Hoogeveen die 870 m2 groot is. Dit is waar we  specialistische werk uitvoeren en dit is tevens de plaats waar wij onze lokale relaties onderhouden, omdat het bedrijf hier gestart is.

Advies op maat

Advies ontwerp

Albers Zeilmakerij is gespecialiseerd in hoge kwaliteit en maatwerk, waardoor onze specialisten goed in staat zijn om u te adviseren en te helpen bij het ontwerpen van het juiste zeil. Tijdens een adviesgesprek bespreken we de opties en nemen we uw wensen door. Daarna is het mogelijk om ons een ontwerp te laten maken en goed te laten keuren. Als dit ontwerp is goedgekeurd kunnen wij het naar onze productiefaciliteit sturen en wordt het zeil dus al snel geproduceerd. Op die manier helpen we u bij Albers Zeilmakerij met advies over zowel het product als het ontwerp. Zo realiseren wij samen het product dat u nodig heeft.

Neem contact op
Transport en industrie

Transport en industrie

Wij leveren hoge kwaliteit transportzeilen aan onze klanten. Wanneer u goederen gaat vervoeren is het natuurlijk van belang dat de lading in de vrachtwagen goed beschermd is. Om die reden is het prettig als het zeil van hoogwaardige kwaliteit is, zodat het zeil langer meegaat. Door de hoge kwaliteit is het slijtvast en blijft het langer mooi, ook wanneer het zeil veel gebruikt wordt. Bij de meeste vormen van transport wordt er met zeilen gewerkt. Bij ons bent u aan het juiste adres voor maatwerk en kwaliteit. Dankzij snelle levering heeft u geen lange wachttijd als u een nieuw zeil nodig heeft, waardoor uw bedrijf gewoon door kan gaan.

Transport & Industrie

Overige producten

Heeft u iets anders nodig dan transportzeilen of vrachtwagen dekzeil? Dan bent u bij Albers Zeilmakerij ook op de juiste plek, want wij produceren namelijk ook andere soorten zeilen. Denk hierbij aan zwembadzeilen, reclame- en promotiezeilen en recreatie- en sportzeilen. Daarnaast bieden wij verandazeilen en schaduwdoeken aan die thuis te monteren zijn, en behoren verkoopwagens en tennisdoeken ook tot de overige producten die wij kunnen fabriceren. Heeft u een ander soort zeil nodig? Neem dan gerust contact met ons op voor een adviesgesprek. Wij nemen de mogelijkheden graag met u door!

Overige producten
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op