Zeilmakerij Harderwijk

Specials, maatwerkoplossingen en waar nodig serieproductie

Offerte aanvragen
Zeilmakerij Harderwijk

Recente projecten

Fijne samenwerkingen

Onderstaande klanten gingen u al voor

Logo Picnic
Logo Van Berkum Carrosseriebedrijf
Logo Waterwel
Logo 12SPRINGS Trampoline
Logo 't Stoepje
Logo Kampst Transport
Over ons

Over ons

Albers Zeilmakerij werd in 1901 al opgericht door de familie Albers en was destijds nog een kleine producent. Inmiddels zijn we dankzij een heldere visie én het leveren van kwaliteit al meer dan honderd jaar actief in de zeilmakerij. Het productiepand in Ede is 8000 m2 groot en geldt momenteel als de hoofdlocatie van Albers Zeilmakerij. Hier worden producten ontworpen en geproduceerd, en vindt ook het grootste deel van onze werkzaamheden plaats. Ook hebben we nog een vestiging in Hoogeveen, die 870 m2 meet. Hier voeren we specialistisch werk uit, en dit is tevens de plaats waar wij gestart zijn en onze lokale relaties onderhouden.

Advies op maat

Advies ontwerp

Wij specialiseren ons in hoogwaardige kwaliteit en maatwerk zeilen, dus onze medewerkers kunnen u goed adviseren en kijken graag met u mee tijdens het ontwerpen van het juiste zeil. Tijdens een adviesgesprek nemen we de opties door en komen we er achter wat uw wensen zijn. Vervolgens is het mogelijk om ons een ontwerp te laten maken, en zodra dit ontwerp is goedgekeurd kunnen wij het naar onze productiefaciliteit sturen. Hierdoor wordt het zeil dus al snel geproduceerd. Zo zorgen wij ervoor dat u bij Albers Zeilmakerij met advies over zowel het product als het ontwerp wordt bijgestaan. Op die manier maken we samen het product dat u nodig heeft.

Neem contact op
Transport en industrie

Transport en industrie

Bij Albers Zeilmakerij leveren wij hoge kwaliteit transportzeilen aan onze klanten. Wanneer u goederen gaat vervoeren is het belangrijk dat de lading in de vrachtwagen goed beschermd is en om die reden is het wel zo fijn als het zeil van hoge kwaliteit is. Op die manier zal het zeil een stuk langer meegaan. Het zeil blijft dus langer mooi, zelfs wanneer u het zeil heel veel gaat gebruiken. De meeste vormen van transport maken gebruik van zeilen en bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om maatwerk en kwaliteit. Met onze snelle levering heeft u geen last van lange wachttijden, waardoor uw werkzaamheden gewoon door kunnen gaan.

Transport & Industrie

Overige producten

Bent u op zoek naar iets anders dan transportzeilen of vrachtwagen dekzeil? Ook dan zit u bij ons goed, want wij produceren namelijk ook andere soorten zeilen. Onder meer zwembadzeilen, reclame- en promotiezeilen en recreatie- en sportzeilen zijn onderdeel van ons assortiment. Tevens bieden wij verandazeilen en schaduwdoeken aan die thuis te monteren zijn. Verder behoren verkoopwagens en tennisdoeken ook tot de overige producten die wij kunnen fabriceren in onze productiehal. Heef u een ander soort zeil nodig dat hier niet tussen staat? Neem dan gerust contact met ons op voor een adviesgesprek waarin wij de mogelijkheden met u bespreken.

Overige producten
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op