Zeilmakerij Leeuwarden

Specials, maatwerkoplossingen en waar nodig serieproductie

Offerte aanvragen
Zeilmakerij Leeuwarden

Recente projecten

Fijne samenwerkingen

Onderstaande klanten gingen u al voor

Logo Picnic
Logo Van Berkum Carrosseriebedrijf
Logo Waterwel
Logo 12SPRINGS Trampoline
Logo 't Stoepje
Logo Kampst Transport
Over ons

Over ons

In 1901 is Albers Zeilmakerij opgericht door de familie Albers, destijds nog als een kleine producent van zeilen. Inmiddels zijn wij al meer dan honderd jaar actief in de zeilmakerij dankzij een heldere visie én het leveren van kwaliteit. Ons pand in Ede is zo’n 8000 m2 groot en is op dit moment de hoofdlocatie van Albers Zeilmakerij. Hier ontwerpen en produceren wij het grootste gedeelte van onze producten en vindt ook het overgrote deel van onze werkzaamheden plaats. Daarnaast hebben we een vestiging in Hoogeveen van zo’n 870 m2 groot. Hier wordt specialistisch werk uitgevoerd, en dit is tevens de locatie waar wij onze lokale relaties onderhouden omdat ons familiebedrijf in deze omgeving gestart is.

Advies op maat

Advies ontwerp

Omdat wij gespecialiseerd zijn in hoge kwaliteit en maatwerk kunnen onze medewerkers u adviseren en met u meekijken bij het ontwerpen van het juiste zeil. Bij een adviesgesprek bespreken we de opties en komen we er achter wat uw wensen zijn, waarna het mogelijk is om door ons een ontwerp te laten maken. Op het moment dat het ontwerp is goedgekeurd sturen wij het naar onze productiefaciliteit, zodat het zeil snel geproduceerd wordt. Zo staan de specialisten bij Albers Zeilmakerij u bij met advies over zowel het product als het ontwerp. Met dit proces creëren we samen het product dat u nodig heeft.

Neem contact op
Transport en industrie

Transport en industrie

Wij leveren hoogwaardige kwaliteit transportzeilen aan onze klanten. Wanneer u goederen gaat vervoeren is het namelijk erg belangrijk dat de lading in de vrachtwagen goed beschermd is en om die reden is het wel zo fijn als het zeil van hoge kwaliteit is. Hierdoor zal het zeil een stuk langer meegaan. Ook is het slijtvast en blijft het zeil langer mooi, zelfs wanneer het zeil heel veel gebruikt wordt. Veel vormen van transport maken gebruik van zeilen en bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om maatwerk en kwaliteit. Dankzij onze snelle levering heeft u geen last van lange wachttijd, waardoor uw werkzaamheden gewoon door kunnen gaan.

Transport & Industrie

Overige producten

Bent u op zoek naar iets anders dan transportzeilen of vrachtwagen dekzeil? Dan bent u bij ons natuurlijk ook aan het juiste adres. Wij produceren namelijk ook andere soorten zeilen, zoals zwembadzeilen, reclame- en promotiezeilen en recreatie- en sportzeilen. Daarnaast bieden wij verandazeilen en schaduwdoeken aan die thuis te gebruiken zijn, en behoren verkoopwagens en tennisdoeken ook tot de overige producten die wij kunnen maken in onze fabriek. Heeft u een ander soort zeil nodig dat hier niet tussen staat? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Overige producten
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op