Albers Zeilmakerij: Zeilmakerij Nijmegen

Specials, maatwerkoplossingen en waar nodig serieproductie

Albers Zeilmakerij | Ede en Hoogeveen

Recente projecten

Fijne samenwerkingen

Onderstaande klanten gingen u al voor

Logo Picnic
Logo Van Berkum Carrosseriebedrijf
Logo Waterwel
Logo 12SPRINGS Trampoline
Logo 't Stoepje
Logo Kampst Transport
Advies op maat

Advies op maat

Albers Zeilmakerij is al meer dan honderd jaar actief door heel Nederland. In deze tijd zijn we uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van hoogwaardige zeilen op maat. Of u nu in Nijmegen of Amsterdam bent: wij nemen de tijd voor uw project en hebben volle aandacht voor al uw wensen. Met onze ervaring en gemotiveerde vakmensen zijn we in staat om snel te schakelen en elk project naar tevredenheid af te ronden. We bouwen graag een persoonlijke relatie op met onze klanten. Geef ons gerust een belletje om eens te praten over zeil.

Van simpele designs tot complexe full-color uitvoeringen: wij beginnen met een accurate tekening, werken snel en leveren zeilen op maat die jarenlang mooi blijven. Van advies en ontwerp tot realisatie en montage. Bij Albers Zeilmakerij bent u aan het juiste adres.

Heeft u een goed idee voor een zeil of juist een zeer concrete aanvraag? Wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Liever eerst meer informatie? Klik op de knop hieronder.

Advies op maat

Onze vestigingen: Ede en Hoogeveen

Albers Zeilmakerij is actief door heel Nederland. Desondanks zorgen wij altijd voor een persoonlijke aanpak, waar u dan ook werkt of woont. Door de centrale ligging van onze vestigingen in Ede en Hoogeveen zijn wij vanuit heel het land makkelijk bereikbaar. Vanuit Nijmegen is het bijvoorbeeld nog geen drie kwartier rijden naar onze locatie in Ede. Hier hebben wij 8.000m2 verdeeld over drie verdiepingen en is ingericht om ieder type zeil te produceren. Denk daarvoor bijvoorbeeld aan schaduwdoeken, transportzeilen, industriële zeilen en promotiezeilen.

Wij nodigen u graag uit voor een kopje koffie, thee of water om de zaken eens goed door te spreken. Zeker als u vaker zeilen wilt laten maken is het voor beide partijen bijzonder nuttig om een persoonlijke relatie op te bouwen.

Bent u toevallig in het noorden? Onze locatie in Hoogeveen is iets kleiner en gespecialiseerd in het produceren en leveren van transportzeilen. Tevens fungeert het als het servicepunt voor Noord-Nederland.

Neem contact op
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op