Zeilmakerij Rotterdam

Welkom bij Albers Zeilmakerij, uw partner in zeilmakerijoplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van zeilen, onder andere in Rotterdam. Ons scala aan diensten is erg breed, wij leveren specials, maatwerkoplossingen en serieproductie van zeilen. Met onze jarenlange ervaring en toewijding aan kwaliteit staan wij klaar om aan al uw zeilbehoeften te voldoen. Ontdek de unieke zeiloplossingen die wij bieden en laat ons u helpen met onze uitstekende service en vakmanschap. Zeilmakerij in Rotterdam nodig? Albers zeilmakerij natuurlijk!

Offerte aanvragen
Zeilmakerij Rotterdam

Uw zeilmakerij Rotterdam

De geschiedenis van Albers Zeilmakerij gaat terug tot 1901, toen de familie Albers het bedrijf startte als een bescheiden producent. Met een duidelijke visie en een focus op kwaliteit zijn we nu al meer dan honderd jaar actief in de wereld van zeilmakerij. Ons imposante pand in Ede, met een oppervlakte van zo’n 8000 m2, fungeert als onze hoofdlocatie, waar we ontwerpen, produceren en het merendeel van onze werkzaamheden uitvoeren. Daarnaast hebben we een vestiging in Hoogeveen van ongeveer 870 m2, waar we gespecialiseerd zeilwerk verrichten. Deze locatie heeft ook een bijzondere betekenis voor ons, omdat ons familiebedrijf hier ooit is gestart. Inmiddels leveren wij zeilproducten door heel Nederland en zijn daarom ook graag uw zeilmakerij Rotterdam.

Offerte aanvragen

Vraag offerte aan

Bereken globaal een prijs voor uw zeil. Vul de onderstaande velden in en vraag vrijblijvend een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Transport zeilen van hoge kwaliteit

Wij voorzien onze klanten van transportzeilen van uitstekende kwaliteit. Wanneer u goederen gaat vervoeren, is het cruciaal dat het zeil de lading in de vrachtwagen effectief beschermt. Daarom is het waardevol om te kiezen voor een zeil van hoogwaardige kwaliteit. Zo gaat het zeil aanzienlijk langer mee, is het slijtvast en behoudt het zijn fraaie uiterlijk, zelfs bij intensief gebruik. In diverse vormen van transport spelen zeilen een essentiële rol, en bij ons bent u verzekerd van maatwerk en topkwaliteit. Met onze snelle levering hoeft u bovendien niet lang te wachten op een nieuw zeil, zodat uw werkzaamheden zonder oponthoud kunnen doorgaan.

Gerelateerde projecten

Albers zeilmakerij; uw zeilmakerij Rotterdam

Op zoek naar een zeilmakerij in Rotterdam? Albers zeilmakerij is u graag van dienst! Onze service reikt verder dan alleen zeilen in Rotterdam; wij leveren hoogwaardige zeilen door heel Nederland. Of u nu op zoek bent naar transportzeilen, industriële zeilen, schuifzeilen, tennisdoeken of schaduwdoeken? Met onze toewijding aan vakmanschap zorgen wij voor zeilproducten van hoge kwaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op voor deskundig advies en maak kennis met de uitstekende zeiloplossingen die wij bieden. Wij gaan graag voor u aan de slag!

Offerte aanvragen

Onze producten

Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op