Albers Zeilmakerij: Zeilmakerij Veenendaal

Woont u in de buurt van Veenendaal en bent u op zoek naar een zeil op maat? Zeilmakerij Veenendaal is één van de grootste leveranciers van maatwerkzeilen in Nederland. Bij ons bent u aan het juiste adres en kunt u terecht met al uw wensen.

Albers Zeilmakerij Veenendaal

Recente projecten

Fijne samenwerkingen

Onderstaande klanten gingen u al voor

Logo Picnic
Logo Van Berkum Carrosseriebedrijf
Logo Waterwel
Logo 12SPRINGS Trampoline
Logo 't Stoepje
Logo Kampst Transport
Advies op maat

Passend advies

Albers Zeilmakerij onderscheidt zich door toonaangevende producten en maatwerkadvies. Wij staan bekend om het leveren van maatwerk van topkwaliteit. Wanneer u kiest voor Albers Zeilmakerij, bent u verzekerd van een kwalitatief eindresultaat.

Weet u niet met zekerheid wat voor type zeil of materiaal u moet kiezen? Onze medewerkers geven u graag passend advies. Wij investeren veel in de kennis van onze medewerkers, waardoor u verzekerd bent van vakmensen met ervaring. Stap één is het in kaart brengen van uw wensen, vervolgens beginnen we met het maken van een producttekening, zodat u weet wat u kunt verwachten. Indien alles akkoord is, kunnen we van start.

Neem contact op via de mail of telefoon om de mogelijkheden binnen onze maatwerkzeilen te bespreken. Of kom langs in één van onze filialen, waar onze vakmensen voor u klaarstaan.

Advies op maat

Onze filialen

Albers Zeilmakerij is werkzaam in heel Nederland. U kunt terecht in onze vestigingen Ede en Hoogeveen. Vanuit Veenendaal ligt Ede op zo’n 15 minuten afstand. Ons pand bevindt zich langs de A12, waardoor we gemakkelijk zijn aan te rijden. Het pand bestaat uit drie verdiepingen en is in totaal 8.000 m². Hier produceren we ieder type zeil, zoals schaduwdoeken, industriële zeilen en promotiezeilen.

Bent u specifiek op zoek naar transport-, recreatie-, of particuliere zeilen? Neem dan een kijkje bij onze vestiging in Hoogeveen.

Neem contact op
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 30 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op