Zeilmakerij Zutphen

Specials, maatwerkoplossingen en waar nodig serieproductie

Offerte aanvragen
Zeilmakerij Zutphen

Recente projecten

Fijne samenwerkingen

Onderstaande klanten gingen u al voor

Logo Picnic
Logo Van Berkum Carrosseriebedrijf
Logo Waterwel
Logo 12SPRINGS Trampoline
Logo 't Stoepje
Logo Kampst Transport
Over ons

Over ons

In 1901 is Albers Zeilmakerij opgericht door de familie Albers, toentertijd nog als een kleine producent van zeilen. Op dit moment zijn wij inmiddels al meer dan honderd jaar actief in de zeilmakerij, dankzij een heldere visie én het leveren van kwaliteit. Onze productiehal in Ede is zo’n 8000 m2 groot en geldt op dit moment als de hoofdlocatie van Albers Zeilmakerij. Hier ontwerpen en produceren wij het grootste gedeelte van onze producten en vindt ook het overgrote deel van onze werkzaamheden plaats. Ook hebben wij een vestiging in Hoogeveen van zo’n 870 m2 groot. Hier wordt specialistisch werk uitgevoerd, en dit is tevens de locatie waar wij onze lokale relaties onderhouden omdat ons familiebedrijf in deze omgeving gestart is.

Advies op maat

Advies ontwerp

Wij zijn gespecialiseerd in hoge kwaliteit en maatwerk zeilen, waardoor onze specialisten u goed kunnen adviseren en graag meekijken bij het ontwerpen van het juiste zeil. Middels een adviesgesprek nemen we de opties door en komen we er achter wat uw wensen zijn. Vervolgens is het mogelijk om door ons een ontwerp te laten maken, en zodra dit ontwerp is goedgekeurd sturen wij het naar onze productiefaciliteit. Hierdoor wordt het zeil snel geproduceerd. Op die manier zorgen wij ervoor dat u bij Albers Zeilmakerij met advies over zowel het product als het ontwerp wordt bijgestaan. Zo maken we samen het product dat u nodig heeft.

Neem contact op
Transport en industrie

Transport en industrie

Albers Zeilmakerij produceert hoogwaardige kwaliteit transportzeilen voor een groot aantal klanten. Als u goederen gaat vervoeren is het erg belangrijk dat de lading in de vrachtwagen goed afgedekt is. Daarom is het van belang dat het zeil van hoge kwaliteit is, waardoor het zeil een stuk langer meegaat. Daarnaast is het slijtvast en blijft het zeil langer mooi, zelfs wanneer het zeil veelvuldig gebruikt wordt. Veel manieren van transport maken gebruik van een zeil. Bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om maatwerk en kwaliteit. Met onze snelle levering heeft u geen last van lange wachttijd, en kunnen uw werkzaamheden gewoon doorgaan.

Transport & Industrie

Overige producten

Zoekt u iets anders dan transportzeilen of vrachtwagen dekzeil? Uiteraard bent u dan bij ons ook aan het juiste adres, want wij produceren verschillende andere soorten zeilen. Hierbij valt te denken aan zwembadzeilen, reclame- en promotiezeilen en recreatie- en sportzeilen. Ook bieden wij verandazeilen en schaduwdoeken aan die thuis te monteren zijn en behoren verkoopwagens en tennisdoeken ook tot de overige producten die wij kunnen fabriceren in onze productiehal. Heeft u een ander soort zeil nodig dat hier niet tussen staat? Neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek waarin wij de mogelijkheden met u bespreken.

Overige producten
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op