Albers Zeilmakerij: Zeilmakerij Zwolle

Albers Zeilmakerij Zwolle is dé specialist in het ontwerpen en vervaardigen van zeilen voor diverse branches. Bent u op zoek naar een specifiek zeil of wilt u een zeil op maat laten maken? Dan bent u bij Albers Zeilmakerij aan het juiste adres. Wij maken het zeil dat aansluit bij uw wensen.

Albers Zeilmakerij Zwolle

Recente projecten

Fijne samenwerkingen

Onderstaande klanten gingen u al voor

Logo Picnic
Logo Van Berkum Carrosseriebedrijf
Logo Waterwel
Logo 12SPRINGS Trampoline
Logo 't Stoepje
Logo Kampst Transport
Advies op maat

Advies op maat

Bent u op zoek naar een speciaal zeil? De mensen van Albers Zeilmakerij staan voor u klaar om vrijblijvend alle mogelijkheden door te nemen. Doordat de geschiedenis van Albers Zeilmakerij Zwolle teruggaat naar 1901 hebben we vrijwel alles wat er mogelijk is op het gebied van zeilen voorbij zien komen. Dankzij deze jarenlange ervaring kunnen we vrijwel elk idee realiseren. Hierbij maakt het niet uit of u een uniek zeil wil of op zoek bent naar een bedrijf voor de serieproductie van zeilen.

Advies op maat

Onze vestigingen: Gelderland en Drenthe

Bezoek ons in één van onze twee filialen waar onze vakmensen voor u klaar staan om uw persoonlijke wensen door te nemen. Woont u in het noorden van Nederland? Dan kunt u terecht in onze vestiging in Hoogeveen. Voor bezoekers uit de rest van Nederland is ons filiaal in Ede perfect gelegen. Deze vestiging ligt centraal in het land en vlak aan de A12, waardoor deze locatie eenvoudig is aan te rijden.

In beide vestigingen vinden de processen plaats om een zeil naar wens te maken. We hebben zelfs een eigen transport en reclame afdeling.

Neem contact op
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op